Go back

SK BEVEREN – ZULTE WAREGEM (8/10): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zondag (8/10) ontvangt geel-blauw Zulte Waregem op de Freethiel. De wedstrijd van de achtste speeldag gaat al van start om 13.30 uur. Wie tussen 12.00 uur en 12.45 uur afzakt naar het stadion en een snack aanschaft, krijgt er een GRATIS drankje bovenop.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Door het vroege aanvangsuur van deze partij vervangen we het gebruikelijke President’s Diner door een overheerlijke Luxe Brunch. Om ten volle van deze brunch te kunnen genieten, verwelkomen we jullie al vanaf 11.00 uur op de Freethiel. Bij dit arrangement zijn bovendien de (gewone) dranken tot de rust inbegrepen.

Meer zin in stoofvlees of vol-au-vent? In Brasserie Themacafé kan u zoals steeds terecht voor deze heerlijke klassiekers. Het vegetarisch alternatief is een smaakvolle pasta met spinazie.

Voor beide arrangementen kan ingeschreven worden tot en met donderdag 5 oktober. Inschrijven voor Brasserie Themacafé doe je via skb.roboticket.com, reserveren voor de brunch doe je HIER.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen we vanaf 12.00 uur de stadiondeuren. Zak je tussen 12.00 uur en 12.45 uur af naar het stadion en bestel je een warme snack in de fanzone of in het Van Moer café (café C), dan krijg je er in een GRATIS drankje bovenop. Dit aanbod is geldig voor pils, frisdrank en water. Opgelet! De waarborg voor de beker zal wel worden aangerekend.

Vanaf 12.00 uur zorgt DJ AIR overigens meteen voor de juiste sfeer in de fanzone. Na de partij speelt ze op diezelfde locatie deel 2 van haar set. Ook Kids kunnen zich in de fanzone uitleven, voor hen voorzien we een springkasteel!

Na de wedstrijd verwelkomen we DJ Cloudgrinder in onze business lounge. Vanaf 16.15 uur zijn ook supporters uit de andere vakken welkom in het hoofdgebouw.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen geldt sinds de vorige thuiswedstrijd tegen RFC Luik in de Meerminnendam een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

TICKETING

Sinds januari verplicht de Pro League clubs om tickets steeds op naam te verkopen. Om wachtrijen te vermijden, raden we iedereen aan toegangskaarten zoveel mogelijk op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com.

Op DEZE pagina verzamelden we alle noodzakelijke info, stappenplannen en instructiefilmpjes. Bij vragen kan er ook steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be.

VIP BUSINESS SEATS

Naast de gekende formule kan er bij onze business seats vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ krijgen toegang tot deze lounge. De VIP-formule is beschikbaar als ticket en als abonnement. Klik HIER voor meer info.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot zondag!