Go back

SK BEVEREN – RFC LUIK (24/9): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zondag (24/9) neemt geel-blauw het in het eigen Freethielstadion op tegen RFC Luik. De wedstrijd van de zesde speeldag gaat van start om 16.00 uur. In hun zoektocht naar driepunters rekenen onze Leeuwen op jullie steun!

PROGRAMMA

Zondag serveren we in Brasserie Themacafé niet het gebruikelijke menu, dit keer serveert onze chef jullie overheerlijke mosselen! Houdt u van wat meer luxe? Kies dan voor het President’s Diner. Onze chef verwent jullie met carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, gevolgd door lamscarré met heerlijke groentjes. Meer info over onze menu’s kan je HIER terugvinden.

Inschrijven voor de diners kan nog tot en met donderdag (21/9). De inschrijvingen voor Brasserie Themacafé verlopen vanaf dit seizoen via skb.roboticket.com, op DEZE pagina kan je en plek voor het President’s Diner reserveren.

Beide diners gaan van start om 13.30 uur.

Voor niet-eters openen de stadiondeuren vanaf 14.30 uur. Na de wedstrijd kiest DJ Patrick De Zwart de plaatjes in onze businesszaal. Vanaf 18.45 uur zijn ook supporters uit andere vakken welkom in het hoofdgebouw.

Zondag staat oud-speler Albert ‘Bert’ Cluytens als special guest nog eens aan de aftrap.

HULDIGING G-PLOEG

Zondag zal onze G-ploeg in de fanzone met een promostand aanwezig zijn. Bovendien zullen ze voorafgaand aan de wedstrijd ook gehuldigd worden.

Wil je hun werking graag steunen? Dat kan! Deponeer je beker in de daarvoor voorziene drankcontainers en wij bezorgen hen de opbrengst.

MOBILITEIT

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen geldt vanaf zondag (24/9) in de Meerminnendam een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

TICKETING

Sinds januari verplicht de Pro League clubs om tickets steeds op naam te verkopen. Om wachtrijen te vermijden, raden we iedereen aan toegangskaarten zoveel mogelijk op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com.

Op DEZE pagina verzamelden we alle noodzakelijke info, stappenplannen en instructiefilmpjes. Bij vragen kan er ook steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be.

NIEUW: VIP BUSINESS SEATS

Naast de gekende formule kan er bij onze business seats vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ krijgen toegang tot deze lounge. De VIP-formule is beschikbaar als ticket en als abonnement. Klik HIER voor meer info.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot zondag!