Go back

PROGRAMMA SUPPORTERSAVOND

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Op dinsdag 26 september staat de eerste supportersavond van dit seizoen op het programma. Plaats van afspraak is de businessruimte in de hoofdtribune (tweede verdieping hoofdgebouw). We openen de deuren omstreeks 19.00 uur, een half uurtje later zal de eerste helft op gang worden getrapt.

In overleg met onze SLO’s (Supporter Liaison Officers) stellen we voor elke supportersavond een gevarieerd en boeiend programma op. Onderstaand vinden jullie een overzicht van wat er de eerste supportersavond van dit seizoen op het programma staat. CEO Antoine Gobin, COO Bart Foubert, CFO Brandon De Clercq, sportief directeur Tom Van den Abbeele en teammanager Martijn De Jonge tekenen alvast present.

PROGRAMMA

Vooraf

Deuren open vanaf 19.00 uur + welkomstdrankje

Eerste helft – vanaf 19.30 uur

Verwelkoming Bart Foubert
Vragenronde ivm horeca fanzone SLO’s & COO Bart Foubert
Feedback fandag + fietsenparking COO Bart Foubert
Info ivm stewards SLO’s & hoofdsteward Andy Cathoir


Tweede helft – omstreeks 20.30 uur

Financieel luik CFO Brandon De Clercq & COO Bart Foubert
Toelichting taak teammanager Teammanager Martijn De Jonge
Toelichting rol Sportief directeur Sportief directeur Tom Van den Abbeele


Extra time

Mogelijkheid tot nakaarten!