Go back

SK BEVEREN – RFC LUIK (24/9): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (24/9) ontvangen onze Leeuwen RFC Luik in het eigen Freethielstadion. Om 16.00 uur fluit scheidsrechter Quentin Pirard de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Brecht Devriese en Wout Bonhomme. Massimiliano Ledda is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Luik en Beveren bezetten momenteel respectievelijk de tiende en elfde plaats in de stand. De Luikenaars tellen zes punten, geel-blauw sprokkelde er tot nu toe vijf.

Vorige week eindigde de partij tegen Beerschot na een intensief duel op een scoreloos gelijkspel. RFC Luik ging vorig weekend wel aan de haal met een driepunter, het won thuis met 3-1 van Club NXT. Nadat ze al na amper tien minuten op achterstand kwamen, bracht Bertaccini halverwege de eerste helft de wedstrijd opnieuw in evenwicht. Na rust zette diezelfde Bertaccini de Luikenaars op voorsprong, Cascio scoorde een kwartier voor tijd een derde treffer.

Een week eerder verging het RFC Luik minder goed. RAAL La Louvière versloeg RFCL met 2-0 in de beker. Ook Deinze, SL16 en Dender bleken eerder dit seizoen een maatje te sterk. De Luikenaars wisten op speeldag 3 thuis wel KV Oostende te verslaan met 2-0.

PRAKTISCHE INFO

De wedstrijd tegen RFC Luik gaat van start om 16.00 uur. Eters zijn welkom vanaf 13.30 uur, voor niet-eters openen we de deuren vanaf 14.30 uur. De overige praktische info kan op DEZE pagina nagelezen worden.

Tickets bestel je snel en makkelijk via skb.roboticket.com! Vergeet ook niet je consumptiekaart al op voorhand op te laden. Meer info hierover vind je op DEZE pagina.

SELECTIE

Onze T1 kan beroep doen op een volledig fitte kern. Voor de partij van morgen rekent coach De Decker op onderstaande 21 Leeuwen.