Go back

BEERSCHOT VA – SK BEVEREN (16/9): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (16/9) maken onze Leeuwen de kortste verplaatsing van dit seizoen. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Michiel Allaerts de wedstrijd op gang. Hij krijgt voor deze wedstrijd de hulp van assistenten Nick Senecaut en Bryan Bijnens. Niels Bossuyt is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Morgen staat de vijfde speeldag op het programma. Geel-blauw pakte twee weken geleden tegen SL16 FC haar eerste zege van dit seizoen, vorige week volgde een nieuwe overwinning in de beker. In het klassement tellen onze Leeuwen voorlopig vier punten.

De buren van ’t Kiel kwamen dit seizoen in de competitie nog maar drie keer aan de bak. Hun partij tegen SL16 FC kon door de ongeregeldheden in de buurt van Luik niet op de vooraf vastgelegde datum afgewerkt worden. Ze wonnen tot nu toe twee keer, één partij werd verloren.

Op de openingsspeeldag versloeg Beerschot RSCA Futures met 1-3, een week later trok Zulte Waregem aan het langste eind. De West-Vlamingen wonnen in het Olympisch Stadion met 1-2. Twee weken geleden realiseerden de Antwerpenaren hun tweede zege van dit seizoen, Frans Borains ging voor de bijl. Tot slot had Beerschot het vorig weekend niet onder de markt met Lokeren-Temse. De Kielse Ratten bereikten de volgende ronde van de Croky Cup pas na het nemen van strafschoppen.

PRAKTISCHE INFO

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombiregeling. Op wedstrijddag kunnen geen tickets meer aangekocht worden, de loketten in Antwerpen zullen gesloten blijven.

SELECTIE

Geen nieuws is goed nieuws: er valt deze week opnieuw geen blessurenieuws te melden. Voor de partij tegen Beerschot rekent onze coach op onderstaande 20 Leeuwen.