Go back

SK BEVEREN – Zulte Waregem (8/10): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (8/10) ontvangen onze Leeuwen Zulte Waregem op de Freethiel. Om 13.30 uur fluit scheidsrechter Matonga Simonini de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Michele Seeldraeyers en Gianni Seeldraeyers. Jordy Vermeire is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Na de nederlaag in de slotseconden tegen RFC Luik toonde geel-blauw in Deinze veerkracht. Onze Leeuwen leverden een prima teamprestatie af en voetbalden talrijke kansen bij elkaar. Helaas ontbrak de kers op de taart, het doelpunt viel niet. Zo bleef geel-blauw steken op een scoreloos gelijkspel en moest het zich tevreden stellen met een derde puntendeling.

Zulte Waregem had het vorige week niet onder de markt met Club NXT. Na een kwartier voetballen bracht De Roeve de bezoekers op voorsprong. Essevee slaagde er niet meer in het tij te keren. Zulte Waregem slikte zo, na de nederlaag tegen Francs Borains op de openingsspeeldag, een tweede nederlaag. Hierdoor kwam na zes wedstrijden een einde aan een indrukwekkende reeks zonder nederlagen. De West-Vlamingen sprokkelden dit seizoen tot nu toe dertien punten en bezetten hiermee momenteel de derde plek in de stand.

PRAKTISCHE INFO

De wedstrijd tegen Zulte Waregem gaat morgen om 13.30 uur van start. De Luxe Brunch gaat van start om 11.00 uur, een half uur later opent Brasserie Themacafé de deuren.

De stadiondeuren openen om 12.00 uur. Wie tussen 12.00 uur en 12.45 uur naar de Freethiel afzakt en een warme snack bestelt, krijgt er in de fanzone en café C een GRATIS drankje (pils, frisdrank, water) bovenop.

Voor de jongsten voorzien we in de fanzone ook een springkasteel.

Meer details kunnen op DEZE pagina nagelezen worden. Tickets via skb.roboticket.com.

SELECTIE

Coach De Decker zal morgen tegen Zulte Waregem geen beroep kunnen doen op Louis Verstraete. Hij slikte op de vorige speeldag zijn vijfde gele kaart van dit seizoen en moet zo een wedstrijd vanuit de tribunes toekijken.

Voor de partij van morgen rekent onze T1 op onderstaande 20 Leeuwen.