Go back

SK BEVEREN – BEERSCHOT (22/4): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (22/4) nemen onze Leeuwen op speeldag 8 van de promotie play-offs het thuis op tegen Beerschot. De wedstrijd vindt plaats om 20.00 uur. Op politiebevel zullen op wedstrijddag geen tickets meer aangekocht kunnen worden. Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling. Bij het betreden van het stadion zal een identiteitscontrole plaatsvinden.

TICKETING

Onze Leeuwen rekenen zaterdag opnieuw op de steun van een volle Freethiel om hen vooruit te schreeuwen. Op wedstrijddag zullen echter geen tickets meer aangekocht kunnen worden. De ticketverkoop eindigt vrijdag (21/4) om middernacht!

Verzeker je nu van je favoriete plek, surf naar skb.roboticket.com!

PROGRAMMA

VAK A GEOPEND, EXTRA ANIMATIE VOORZIEN

Zaterdag valt er opnieuw heel wat te beleven op de Freethiel. Speciaal voor onze jeugdspelers, jeugdtrainers, hun familie en vrienden openen we vak A.

Om het voor hen extra aangenaam te maken voorzien we heel wat animatie. Tussen 18.30 uur en 19.45 uur kan je je laten schminken en kan er op de foto gegaan worden met de mascotte. Bovendien zullen tussen 19.15 uur en 19.45 uur ook twee spelers van de A-kern hun opwachting maken. Tot slot vallen er in café A enkele leuke prijzen te winnen en verwachten we ook enkele special guests die tijdens de wedstrijd de sfeer zullen verzekeren!

Zin om met de hele familie ook in vak A plaats te nemen? Dat kan! Surf naar skb.roboticket.com en verzeker je van een plaats in vak A!

FEESTELIJKE OPENING VAN MOER CAFE

Zoals eerder gemeld werd er de laatste weken hard gewerkt in café C. Spreek vanaf nu overigens niet langer over café C, want vanaf nu zal dit vernieuwde drankpunt door het leven gaan als het ‘Van Moer café‘! Om het café feestelijk te openen voorziet de club een GRATIS VAT en GRATIS Pepsi!

Kom op tijd, want op = op!

GRATIS REMO-FRIT IN FANZONE

Ook in onze fanzone verwennen we onze supporters! Tussen 18.30 uur en 19.00 uur kan je er terecht voor GRATIS Remo-Frit frietjes. Hou deze week onze social mediakanalen in de gaten, want misschien verwennen we jullie nog wel meer…

GEEN DOORGANG NAAR FANZONE

In tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden kunnen mensen met een ticket of abo voor vakken A, B of C omwille van veiligheidsredenen zaterdag geen gebruik maken van de doorgang achter het doel (ter hoogte van vak A). De fanzone is zaterdag voor hen dus niet bereikbaar!

AFTRAP

Tot slot, zaterdag staat oud-speler Dirk Thoelen als special guest nog eens aan de aftrap.

DINEREN

Brasserie Themacafé is ondertussen helemaal volzet. Voor het President’s Diner zijn nog wel enkele tafeltjes beschikbaar!

Klik op DEZE link om nog snel in te schrijven voor dit smaakvolle diner.

Tot zaterdag!