Go back

SK BEVEREN ONTVANGT LICENTIE VOOR HET SEIZOEN 2023-2024

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Net als de aflopen seizoenen ontving onze club vandaag opnieuw positief nieuws van de licentiecommissie.

De commissie liet weten SK Beveren voor volgend seizoen de licentie Profvoetbal 1A toe te kennen. De club had het volste vertrouwen in het ingediende dossier, vrees voor een weigering was er traditiegetrouw niet. SKB slaagde met glans op alle aspecten van het dossier.

CEO Antoine Gobin: “De club is blij met het besluit van de licentiecommissie om ons de licentie Profvoetbal 1A voor het seizoen 2023-2024 te verlenen. We zijn trots op onze structuur en professionaliteit. We blijven ernaar streven om onze organisatie, zowel op als naast het terrein, op alle mogelijke manieren te verbeteren.”