Go back

SK BEVEREN – RSCA FUTURES (8/4): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (8/4) ontvangt geel-blauw RSCA Futures in het eigen Freethielstadion. De wedstrijd vindt plaats om 20.00 uur en staat onder leiding van de heer Alexandre Boucaut. Hij zal worden bijgestaan door de heren Romain Devillers en Brecht Devriese. Ken Vermeiren is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

SKB en RSCA Futures bekampen elkaar al voor het tweede weekend op rij. Geel-blauw had vorige week wat tijd nodig om in de wedstrijd te komen. Na het knappe doelpunt van Nsimba en de snelle tweede goal van Mbokani leek Beveren af te stevenen op een makkelijke overwinning. Toch duurde het nog behoorlijk lang eer geel-blauw de verlossende derde treffer wist te scoren. Zo’n tien minuten voor tijd slaagde Barry er met een stiftertje in om de 0-3 op het scorebord te brengen. In de slotfase zorgde Ribeiro nog voor een orgelpunt door net als tegen Lierse uit te pakken met een knap doelpunt.

RWDM kwam vorig weekend op bezoek bij Beerschot niet verder dan een gelijkspel. Hierdoor naderde SKB in de stand tot op amper één puntje van de Brusselaars. RWDM en Beerschot nemen het zondag om 19.15 uur nogmaals tegen elkaar op. Benieuwd of Beerschot in staat zal zijn om de huidige leider in de stand opnieuw punten te ontfutselen.

Morgen valt er zoals steeds weer heel wat te beleven in het Freethielstadion. Alle praktische info kan je HIER terugvinden.

Tickets bestel je makkelijk ONLINE via skb.roboticket.com!

SELECTIENIEUWS

In tegenstelling tot de wedstrijd van vorige week kan coach Wim De Decker dit keer wél beroep doen op Everton Luiz. De Braziliaanse middenvelder moest vorige week verplicht toekijken vanaf de zijlijn nadat hij tegen Lierse zijn derde gele kaart van deze promotie play-offs slikte. Joachim Van Damme ontbreekt in de selectie, hij moet geblesseerd verstek geven.

Voor de wedstrijd van morgen rekent onze T1 op onderstaande 21 namen.