Go back

RSCA FUTURES – SK BEVEREN (31/3): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (31/3) trekt geel-blauw naar onze hoofdstad om het op te nemen RSCA Futures. Om 20.00 uur gaat de wedstrijd in het Lotto Park van start. Scheidsrechter Wim Smet zal de wedstrijd samen met assistenten Laurent Conotte en Nicolas Maszowez in goede banen leiden. De vierde official van dienst is de heer Maarten Toeback.

VOORBESCHOUWING

Afgelopen weekend konden alle teams uit de Challenger Pro League de batterijen even opladen. Na de thuisoverwinning tegen Lierse kon SKB de break met een goed gevoel ingaan. Bij de Futures was dat enigszins anders. De Brusselaars leden op de vierde speeldag van de promotie play-offs een 0-4 thuisnederlaag tegen RWD Molenbeek.

Na de nederlaag tegen Club NXT op de openingsspeeldag herpakte geel-blauw zich tegen RWDM. Ook van Beerschot en Lierse werd vervolgens gewonnen. Op speeldagen 5 en 6 wacht nu een dubbele confrontatie met de Futures.

Paars-wit begon goed aan de promotie play-offs. Het speelde op de openingsspeeldag gelijk tegen Beerschot. Nadien volgden drie nederlagen tegen Club NXT, Lierse en de buren uit Molenbeek.

Het wordt uitkijken of geel-blauw tegen de Brusselaars in staat zal zijn om de zegereeks verder te zetten en zo de vierde overwinning op rij te boeken.

SELECTIENIEUWS

De voorbereiding op de wedstrijd van morgen verliep vlot, er zijn geen nieuwe blessures te melden. Everton Luiz slikte in de wedstrijd tegen Lierse zijn derde gele kaart van de promotie play-offs. Hierdoor kan coach De Decker geen beroep doen op zijn ervaren middenvelder.

Onze T1 rekent tegen RSCA Futures op onderstaande 21 Leeuwen.