Go back

FEESTELIJKE OPENING FANZONE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie - Grafisch ontwerp: Geoffrey Auret

Vrijdag (17/3) ontvangt geel-blauw Lierse op de Freethiel. De wedstrijd gaat van start om 20.00 uur. Voorafgaand wordt de fanzone feestelijk geopend. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur kan iedereen er terecht voor GRATIS vaten en GRATIS Pepsi.

Opgelet! Op politiebevel zullen vrijdag geen tickets meer aangekocht kunnen worden. Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling.

PROGRAMMA

Vrijdag wordt de langverwachte fanzone feestelijk geopend. Naar aanleiding hiervan openen we de deuren van het stadion iets vroeger dan gewoonlijk.

Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom in de fanzone. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur kan er genoten worden van GRATIS vaten en GRATIS Pepsi. Deejays KOMA staan in voor de juiste beats, de allerkleinsten kunnen er terecht op onze schminkstand. Ook de Supportersfederatie zal aanwezig zijn en snoepzakjes te koop aanbieden. Wie een trui bij hen bestelde, kan deze vrijdag bij hen afhalen.

In aanwezigheid van burgemeester Marc Van de Vijver, CEO Antoine Gobine en voorzitter Jo Van Moer zal de fanzone omstreeks 18.30 uur officieel geopend worden. Hierbij zullen zij de aanwezige supporters en pers ook kort toespreken.

FANS UIT VAKKEN B EN C EVENEENS WELKOM IN FANZONE

Supporters uit de hoofdtribune zijn eveneens welkom in de fanzone.

Opgelet! Zij kunnen de fanzone enkel bereiken (en verlaten) via de doorsteek ter hoogte van vak A (kant oude staantribune). Supporters met tickets voor vakken B en C kunnen de fanzone NIET betreden via de Meerminnendam.

Voor aanvang van de match kunnen zij via dezelfde weg terugkeren richting de hoofdtribune om vervolgens langs de gebruikelijke trappen hun plek op de tribune in te nemen.

(ONLINE) TICKETVERKOOP

We rekenen vrijdag opnieuw op onze trouwe aanhang om onze Leeuwen tegen de Pallieters vooruit te stuwen!

Op wedstrijddag zullen geen tickets aangekocht kunnen worden. Wacht dus niet te lang om je ticket aan te schaffen. Surf naar skb.roboticket.com en verzeker je van je favoriete plaats.

Tickets aankopen aan het onthaal is mogelijk op woensdag en donderdag. We ontvangen u graag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Hou bij de aankoop van tickets aan het onthaal wel rekening met de extra administratiekost van €5 per ticket.

FAST LANE MEERMINNENDAM

Vrijdag proberen we bij de toegang aan de Meerminnendam iets nieuws uit. Voor supporters met een abonnement voorzien we een ‘fast lane‘.

Mensen met een online ticket roepen we op gebruik te maken van hun ‘mobile ticket’. Tickets afdrukken is niet nodig.

Tot vrijdag!