Go back

SK BEVEREN – RSCA FUTURES (8/4): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (8/4) neemt SKB het in het eigen Freethielstadion op tegen RSCA Futures. De wedstrijd vindt plaats om 20.00 uur. Vak D wordt net als tegen Jong Genk opengesteld voor thuissupporters. Bovendien valt er in de fanzone voorafgaand aan de wedstrijd opnieuw heel wat te beleven!

PROGRAMMA

VATENACTIE

We heten jullie zaterdag van harte welkom vanaf 18.30 uur. De vatenactie bij de opening van de fanzone was een groot succes. Daarom herhalen we aanstaande zaterdag deze actie en verwennen we jullie in de fanzone opnieuw met enkele GRATIS vaten & GRATIS PEPSI.

Hou de komende dagen onze socials zeker in de gaten. Kom op tijd, want: OP = OP!

PAASEIERENRAAP

Naast GRATIS vaten & GRATIS PEPSI trakteert de paashaas onze supporters ook op lekkere paaseitjes. Zak zaterdag op tijd af naar de fanzone en raap zoveel eitjes als je kan! Wie weet loop je ook de paashaas nog tegen het lijf.

GADGETS VOOR DE EERSTE 3000 FANS

Ook de Supportersfederatie wil zaterdag, in samenwerking met de Ultra’s, de sfeer op de Freethiel een boost geven. Zij voorzien voor de eerste 3000 fans een leuk gadget!

SAMEN VOOR EEN ‘GEEL-BLAUWE WAND’

Aangezien de bezoekers zaterdag geen plaats zullen nemen in vak D, zal ook dit vak worden opengesteld voor thuisfans. Hierdoor creëren we, net als tegen Jong Genk, een echte geel-blauwe wand achter het doel!

Voor vak D gelden dezelfde ticketprijzen als voor vak E. Een volwassene betaalt €12, het voordeeltarief bedraagt €7 en jongvolwassenen betalen slechts €5.

Supporters met tickets voor dit vak betreden het stadion via de ‘bezoekersingang’ (ingang vak D). We voorzien voor hen wél een doorgang naar de fanzone.

Tot slot staat zaterdag oud-speler Danny Pfaff als special guest nog eens aan de aftrap.

 

(ONLINE) TICKETING

De loketten zullen zaterdag geopend zijn. Toch herhalen we onze oproep om tickets steeds zoveel mogelijk op voorhand ONLINE aan te kopen. Op die manier vermijd je een extra wachtrij!

Surf snel naar skb.roboticket.com en verzeker je van je favoriete plaats!

DINEREN

Zoals steeds kan voorafgaand aan de wedstrijd genoten worden van een smaakvolle maaltijd. De inschrijvingen voor de diners lopen tot en met donderdag (6/4). Aarzel niet om in te schrijven, de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven doe je via DEZE pagina’s. Het President’s Diner gaat van start om 17.30 uur, om 18.00 uur openen de deuren van Brasserie Themacafé.

UPDATE Brasserie Themacafé is ondertussen volzet! U kan wel al inschrijven voor de wedstrijd tegen Beerschot.

FANZONE

Supporters uit de hoofdtribune (vakken B en C) zijn voor de wedstrijd eveneens welkom in de fanzone.

Opgelet! Zij kunnen, net als bij de wedstrijd tegen Lierse, de fanzone enkel bereiken (en verlaten) via de doorsteek ter hoogte van vak A (kant oude staantribune). Supporters met tickets voor vakken B en C kunnen de fanzone NIET betreden via de Meerminnendam.

Voor aanvang van de match kunnen zij via dezelfde weg terugkeren richting de hoofdtribune om vervolgens langs de gebruikelijke trappen hun plek op de tribune in te nemen.

Tot slot: de fanzone zal ook voor supporters met een ticket voor vak D bereikbaar zijn.

Tot zaterdag!