Go back

RWDM – SK BEVEREN (16/4): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (16/4) is het eindelijk zover! De langverwachte topper tegen RWD Molenbeek vindt dan eindelijk plaats. Om 16.00 uur fluit scheidsrechter Bram Van Driessche de wedstrijd op gang. Voor deze belangrijke partij zal hij worden bijgestaan door de heren Yves De Neve en Kevin Dhondt. De vierde official is Brent Staessens.

VOORBESCHOUWING

Geel-blauw zette in de play-offs ondertussen een zeer sterke reeks neer. Na de uitschuiver tegen Club NXT op de openingsspeeldag slaagden onze Leeuwen erin om maar liefst vijf driepunters op rij te boeken. Vooral de uitzege op het Kiel en de thuisoverwinning tegen leider RWDM was hierbij van cruciaal belang. Tegen RSCA Futures liet SKB ook geen steek vallen. Meer nog, er werd vertrouwen getankt.

Ook RWDM kan terugblikken op sterke prestaties in de eindronde. Van de afgelopen zes wedstrijden wonnen de Brusselaars er vier. Enkel Beerschot en Beveren slaagden erin om de leider punten te ontfutselen. Vorige week stelde RWD Molenbeek nog een orde op zaken door thuis met 4-0 van Beerschot te winnen.

Wie morgen aan het langste eind trekt, doet alvast een gouden zaak in de titelstrijd!

SELECTIE

Voor de topper van morgen selecteerde coach Wim De Decker onderstaande 20 spelers.