Go back

SK BEVEREN – BEERSCHOT (22/4): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (22/4) neemt SKB het thuis op tegen Beerschot. Scheidsrechter Kevin Van Damme fluit om 20.00 uur de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Nico Claes en Quentin Lesceux. Matonga Simonini is de vierde official van dienst. De ticketverkoop eindigt vandaag (21/4) om middernacht. Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling.

VOORBESCHOUWING

Door het gelijkspel van vorig weekend tegen RWDM blijft de strijd aan de top van het klassement ongemeen spannend. SKB volgt in de stand op amper één punt van RWD Molenbeek.

Morgen ontvangt SK Beveren de buren van Beerschot op de Freethiel. Geel-blauw nam het dit seizoen al drie keer tegen hen op. Op de openingsspeeldag versloegen de Antwerpenaren onze Leeuwen met het kleinste verschil. In de tweede ontmoeting van de reguliere competitie trok geel-blauw na een spannende wedstrijd aan het langste eind. In de play-offs werd het zowaar nog spannender. Na een heuse thriller kopte Vukotic in het slot van de wedstrijd SKB naar de overwinning.

Ook de Brusselaars werken hun wedstrijd morgen om 20.00 uur af. RWDM trekt naar het Herman Vanderpoortenstadion om het op te nemen tegen Lierse.

Het belooft morgen alvast opnieuw een spannende dag te worden!

PRAKTISCHE INFO

Alle praktische info omtrent de wedstrijd tegen Beerschot kan u nalezen op DEZE pagina.

De ONLINE ticketverkoop via skb.roboticket.com eindigt vandaag (21/4) om middernacht. Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling.

SELECTIE

Geel-blauw kan morgen helaas niet rekenen op Aleksander Vukotic. De boomlange verdediger kreeg tegen RWDM zijn derde gele kaart in de play-offs en zal de wedstrijd vanuit de tribune moeten volgen.

Onze T1 rekent morgen op onderstaande 20 Leeuwen.