Go back

Vacature keeperstrainer bovenbouw jeugd

Voor onze bovenbouw zijn wij op zoek naar een keeperstrainer (elite U14, U15, U16 en U18). Belangrijke vereiste om in aanmerking te komen, is een trainersdiploma met geldige licentie “keepertrainer niveau 1” en bij voorkeur “niveau 2”.

Als keeperstrainer van onze bovenbouw dien je beschikbaar te zijn voor de trainingen op maandag om 18u00, woensdag (bij voorkeur namiddag, echter niet noodzakelijk) en donderdag om 18u00 en voor de thuiswedstrijden. De wedstrijden gaan meestal wekelijks door op zaterdagnamiddag (U15/16 of U18) en één keer om de twee weken op zaterdagmorgen (U14).

Je trainingsgroepen U14+U15 en U16+U18 bestaan over het algemeen uit 3 tot 5 doelmannen. Hierbij dien je te werken volgens de visie van onze bovenbouw, aangegeven door onze coördinator van de keeperstrainers. Als keeperstrainer verwachten wij dat je je doelmannen inhoudelijk progressie laat maken volgens de speelwijze van Waasland-Beveren.

Trainers die interesse tonen om deze functie in te vullen, kunnen hun kandidatuur doorsturen naar nicky.keirsmaekers@waasland-beveren.be.