Go back

Allerlaatste kans abo, actie “Abonnee + 1” & info gratis drankjeton

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Allerlaatste kans om een abonnement aan te schaffen!

Iedereen weet tot wat onze 12e man in staat is. Om de Freethiel elke thuismatch te laten daveren, werden voor het seizoen ’21-’22 heel scherpe abonnementsprijzen vastgelegd. Met nog 12 van de 14 thuismatchen te gaan, is de aankoop van een abonnement nog steeds erg interessant. Daarom geven we late beslissers nog tot en met zaterdag 2 oktober (12.00 uur) de kans een abonnement aan te schaffen. Het onthaal zal hiervoor, naast de gebruikelijk uren, opnieuw extra geopend zijn op donderdagavond en zaterdagvoormiddag. Uiteraard kan u ook online via beveren.tickethour.be nog steeds een abonnement bestellen.

Extra openingsuren onthaal:

  • Donderdag 30/09: van 9.00 uur tot 11.00 uur en vanaf 13.00 uur tot 20.00 uur
  • Vrijdag 1/10: van 9.00 uur tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 17.00 uur
  • Zaterdagvoormiddag: 2/10: van 9.00 uur tot 12.00 uur

Bij vragen kan u terecht aan het onthaal of bellen naar 03 750 25 00.


Waasland-Beveren – Virton (3/10): Actie “Abonnee + 1″

Om onze abonnees dit jaar te bedanken voor het vertrouwen, willen we hen graag een extraatje geven. Voor de wedstrijd van zondag tegen Virton (3/10 om 16.00uur) organiseren we voor abonneehouders de “Abonnee +1” actie. Wie een abonnement aankocht, kan voor deze wedstrijd online een extra ticket aanvragen. Surf naar beveren.tickethour.be, volg de gebruikelijke stappen om een ticket aan te schaffen, vul tijdens het betaalproces het nummer van je cashless kaart in (Opgelet! check de instructies) en ontvang je gratis ticket. Hopelijk trekken we op die manier onze eerste punten thuis over de streep!


Extra voordeel: gratis naar alle jeugdwedstrijden

Wist je dat je als abonnee alle wedstrijden van onze Jonge Leeuwen (U21) GRATIS kan bijwonen? Onze youngsters zijn het seizoen overigens erg goed gestart en staan momenteel op kop in de stand. Bij thuiswedstrijden kan je onze beloften dus gratis aan het werk zien in het eigen Freethielstadion. Alle avonturen van onze Jonge Leeuwen kunnen dit seizoen bovendien gevolgd worden via deze pagina. Je vindt er de uitslagen, verslagen, het klassement en de kalender.


Gratis drankjeton

Bij de aankoop van een abonnement ontving iedereen een gratis drankjeton. Zondag tegen Virton is de laatste wedstrijd waarop je deze jeton kan inwisselen voor een gratis drankje. Vergeet je jeton dus zeker niet mee te brengen!