Go back

LIERSE KEMPENZONEN – WAASLAND-BEVEREN (24/9): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Onze Leeuwen trekken morgen richting Lier om het in het Herman Vanderpoortenstadion op te nemen tegen Lierse Kempenzonen. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Jordy Vermeire de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Matthias Massa en Alexandre Minnoy. De vierde official is de heer Maarten Toeback.

Lierse Kempenzonen staat in het klassement momenteel op de vierde plaats. Met 7 punten sprokkelde geel-zwart amper 2 punten minder dan geel-blauw. Op de openingsspeeldag speelden ze gelijk tegen Deinze, later wonnen ze van Virton en RWDM.

Selectienieuws

Naast de langdurig gebleseerde Aleksandar Vukotic kan coach Marc Schneider ook dit weekend nog geen beroep doen op Jenthe Mertens en Nihad Mujakic. Met beide spelers gaat het stilaan wel de goede kant op. Wellicht komen ze volgende week opnieuw in aanmerking voor een selectie. Voor de wedstrijd van morgen selecteerde de coach onderstaande 19 spelers.

Selectie