Go back

RWD MOLENBEEK – WAASLAND-BEVEREN (17/9): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Onze Leeuwen trekken morgen richting Brussel om het in het Edmond Machtensstadion op te nemen tegen RWD Molenbeek. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Matonga Simonini de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Martijn Tiesters en Gianni Seeldraeyers. De vierde official is de heer Bert Verbeke.

Selectienieuws

Coach Marc Schneider moet het nog steeds zonder Jenthe Mertens (hinder aan de knie) en Nihat Mujakic (last aan de adductor) doen. Aleksandar Vukotic liep afgelopen zondag eveneens een blessure op aan de adductoren. Hij ging vandaag langs in het ziekenhuis voor verder onderzoek. De coach selecteerde voor de wedstrijd van morgen onderstaande 20 spelers.

Selectie