Go back

Spelers SKB namen deel aan Port Clean UP

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Gisteren organiseerde onze maatschappelijke partner MLSO, in samenwerking met Port of Antwerp, de “Port Clean Up”. Een delegatie van spelers, trainers en medewerkers nam hieraan deel samen met vertegenwoordigers van enkele bedrijven uit de Waaslandhaven, medewerkers van gemeente Beveren, Grenspark Groot Saeftinghe en Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO). Met z’n allen namen ze de ruime omgeving van de Kallosluis onderhanden onder begeleiding van Natuurpunt Waasland.

Onze CEO, Antoine Gobin, benadrukt het belang van deze actie:

“Op deze manier willen we onze verantwoordelijkheid in de samenleving opnemen en een steentje bijdragen. Als grote sportclub hebben we een voorbeeldfunctie in de snel groeiende gemeente. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons en dat willen we graag tonen aan de buitenwereld door deze actie te ondersteunen. Zo kunnen we onze waarden overeenstemmen met de partners van de club.”

PORT CLEAN UP 2021