Go back

Info ticketverkoop Waasland-Beveren – Westerlo (12/9)

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Zondag ontvangen we in het eigen Freethielstadion competitieleider KVC Westerlo. Iedereen weet tot wat onze 12e man in staat is en we rekenen dan ook opnieuw op onze trouwe aanhang om vanaf 20.00 uur voor een geweldige sfeer te zorgen! Je kan je tickets zoals steeds eenvoudig online bestellen via beveren.tickethour.be

Abonnement

Om de Freethiel elke thuismatch te laten daveren, werden dit jaar heel scherpe abonnementsprijzen vastgelegd voor het seizoen ’21-’22. Op die manier zijn abonnementen ook beduidend voordeliger dan losse tickets. We zijn ondertussen met zo’n 2000 abonnees (waarvoor dank!) en geven jullie nog steeds de kans om er eentje aan te schaffen aan het onthaal.

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, zal het onthaal op volgende momenten extra geopend zijn:

  • Donderdag 9/09: van 9.00 uur tot 11.00 uur en vanaf 13.00 uur tot 20.00 uur
  • Vrijdag 10/09: van 9.00 uur tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 17.00 uur
  • Zaterdagvoormiddag: 11/09 van 9.00 uur tot 12.00 uur

Losse tickets

De loketten zullen vanaf 18.00 uur geopend zijn. Let op! Vanaf dit seizoen kan je op wedstrijddagen aan het loket enkel tickets kopen aan het volwassentarief. Tickets aan voordeeltarief zijn enkel in voorverkoop of online beschikbaar. Maak het jezelf dus makkelijk, vermijd wachtrijen en koop je ticket online! Surf naar beveren.tickethour.be

Gratis drankjeton

Bij de aankoop van een abonnement ontvangt iedereen een gratis drankjeton die nog tot en met de wedstrijd tegen Virton gebruikt kan worden in één van onze bars. Vergeet je jeton dus zeker niet mee te brengen!

Covid Save naar de Freethiel

Op deze pagina kan je de uitgebreide info terugvinden. De onderstaande flowchart vat alles samen.