Go back

FCV DENDER – WAASLAND-BEVEREN (4/9): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Voor hun eerste wedstrijd in de Croky cup, editie ’21-’22, trekken onze Leeuwen morgen richting Denderleeuw. Om 18.00 uur fluit scheidsrechter Arne De Beuckelaer de wedstrijd in het Van Roystadion op gang. Hij zal voor deze partij worden bijgestaan door de heren Bram Volders en Geoffrey Martens. De wedstrijd tegen FCV Dender wordt een blij weerzien met heel wat spelers met een “Bevers” verleden. Onder meer Wesley Vanbelle, Kjetil Borry, Vladi Van de Wiel en Jonny Rowell maken deel uit van de A-kern. Het wordt uitkijken of onze Leeuwen, na het prima resultaat tegen Moeskroen, op dit elan verder gaan!

Selectienieuws

Coach Marc Schneider selecteerde voor deze wedstrijd meteen nieuwkomers Louis Verstraete en Aristote Nkaka. Hij kan daarentegen nog geen beroep doen op verdedigers Jenthe Mertens (knie) en Nihat Mujakic (adductoren). Edmundsson is afwezig wegens interlandverplichtingen.

Selectie