Go back

Waasland-Beveren organiseert stockverkoop op 4, 5 en 6 september

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

In het verleden organiseerde de club al meermaals een succesvolle stockverkoop. Ook dit jaar willen we deze traditie verder zetten! Van zaterdag 4 tot en met maandag 6 september kan je hiervoor terecht in het themacafé onder tribune G. Heel wat unieke stukken (trainings- en wedstrijdkledij) van de afgelopen seizoenen, met of zonder logo, zullen aan zeer scherpe prijzen verkocht worden. Abonnees en jeugdspelers genieten van een extra korting op de meeste artikelen. Kom zeker langs en sla je slag!

Waar?
Themacafé, tribune G

Parkeren
Parkeren kan op parking 2 en 3 die bereikbaar zijn via de hoofdingang aan de Lindenlaan.

Wanneer?
– zaterdag 4 september van 12.00 uur tot 18.00 uur
– zondag 5 september van 9.00 uur tot 13.00 uur
– maandag 6 september 18.00 tot 21.00 uur

Hoe betalen?
Betalen kan makkelijk met bancontact (niet met de consumptiekaart)