Go back

Fasttel Save of The Month

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Dit seizoen starten we met een nieuwigheid: de “Fasttel Save of the Month”. Om het dit jaar nog wat spannender te maken, gaan we elke maand op zoek naar die save of redding waarvan jullie het meest onder de indruk waren. Maandelijks zal er gekozen kunnen worden uit 3 geweldige reddingen uit de voorgaande weken. Kies jouw favoriete redding, stem mee en maak elke maand kans op 2 tickets voor vak B op de hoofdtribune! Deelnemen kan simpelweg door onder het bericht op Twitter of Facebook te reageren met het nummer van jouw favoriete redding. Zo bepaal jij mee welke save uitgeroepen wordt tot “Fasttel Save of the Month”. Uit alle deelnemers die op deze winnende save stemden, wordt willekeurig één winnaar getrokken die 2 tickets ontvangt voor vak B bij de eerstvolgende thuiswedstrijd.

Op het einde van het jaar zal er nogmaals gestemd kunnen worden, maar dan voor de “Fasttel save of the Year” en hierbij maak je kans op een gesigneerd shirt!

We zijn verheugd dat Fasttel voor deze nieuwigheid met ons in zee wou gaan. Fasttel produceert parlofoons en videofoons van hoogwaardige kwaliteit, voor optimaal wooncomfort en veiligheid. Spitstechnologie in topdesign en bovendien van Belgische makelij! Meer weten? Surf dan naar www.fasttel.be.