Go back

WAASLAND-BEVEREN – WESTERLO (12/9): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Morgen spelen onze Leeuwen hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, want de Kemphanen startten het kampioenschap sterk met een 7 op 9. Daarom rekenen onze Leeuwen, zoals steeds, op jullie steun! Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Brent Staessens de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Nick Senecaut en David Symons. De vierde official is de heer Ken Vermeiren.

Selectienieuws

Jenthe Mertens en Nihad Mujakic moeten ook voor de wedstrijd tegen Westerlo verstek geven. Mertens ondervindt nog steeds te veel last van de knie en Mujakic sukkelt nog altijd met de adductoren. Jacob Montes behoort voor het eerst in de competitie wel tot de kern. Onze coach selecteerde voor de wedstrijd van morgen onderstaande spelers.

Selectie