Go back

Waasland-Beveren veilt unieke Rode Kruisshirts

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Onze Leeuwen werkten in augustus hun eerste drie wedstrijden van de competitie af in wedstrijdshirts met het logo van Rode Kruis Vlaanderen op de borst. Met deze actie wou de club mensen aanmoedigen om zich als bloeddonor aan te melden. Rode Kruis Vlaanderen is immers voortdurend op zoek naar nieuwe donoren, vooral tijdens en na de zomermaanden dreigt steeds een tekort.

In het verlengde van deze oproep start Waasland-Beveren vanaf vandaag met een online-veiling waarbij geboden kan worden op het Rode Kruisshirt van je favoriete speler. Met de opbrengst zal de club een actie om bloed in te zamelen op poten zetten.

Op enkele uitzonderingen na kan er op de wedstrijdshirts van de volledige spelerskern geboden worden. Louis Verstraete en Aristote Nkaka kwamen pas eind augustus bij de kern en speelden bijgevolg nooit in een shirt met het Rode Kruislogo. Ook op de wedstrijdshirts van Tom Reyners en Ardile Traoré zal niet geboden kunnen worden. Deze shirts werden bij een speciale supportersactie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Westerlo reeds verkocht in de fanshop.

Wil jij de eigenaar worden van een uniek wedstrijdshirt? Surf dan als de bliksem naar onze online-veiling en plaats een bod! De veiling start op vrijdag 24 september om 20.00 uur en eindigt op zondag 3 oktober om 20.00 uur.