Go back

BLESSURENIEUWS (20/9)

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Aleksandar Vukotic, die in de thuiswedstrijd tegen Deinze het veld geblesseerd moest verlaten, kent zijn diagnose. Na verder onderzoek in het ziekenhuis wees de MRI-scan uit dat de boomlange verdediger een stevige scheur in de adductoren opliep. Hoewel een operatie niet nodig blijkt te zijn, is het verdict toch hard: Vuko zal wellicht zo’n 4 maanden moeten revalideren.

In de wedstrijd van vrijdag gingen zowel Joe Efford als Jacob Buus Jacobsen vroegtijdig naar de kant. Efford vroeg uit voorzorg een wissel aan, na onderzoek werd er geen blessure vastgesteld. Buus liep een kneuzing op ter hoogte van de quadriceps, maar er wordt verwacht dat de flankverdediger snel weer bij de groep zal kunnen aansluiten.

Jenthe Mertens, Louis Verstraete en Nihad Mujakic trainden vandaag individueel. Ook zij worden gauw weer bij de groep verwacht.