Go back

WAASLAND-BEVEREN – RE VIRTON (3/10): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Onze Leeuwen willen niets liever dan thuis punten pakken. Zondag krijgen ze hiervoor de kans tegen RE Virton. Om 16.00 uur fluit scheidsrechter SIMON BOURDEAUD’HUI de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren KEVIN DHONDT en DAVID SYMONS. De vierde official is de heer TIM DE KEYZER.

Virton begon moeizaam aan de competitie met nederlagen tegen Westerlo en Lierse en bovendien lagen de Luxemburgers, net als geel-blauw, snel uit het bekertornooi. Daarna sprokkelde Virton tegen RWDM zijn eerste punt en sindsdien verloor het niet meer. Meer nog, het wist zelfs thuis te winnen van Lommel. Benieuwd of onze Leeuwen deze mooie reeks een halt zullen toeroepen.

Selectienieuws

Naast langdurig geblesseerde Aleksandar Vukotic kan coach Marc Schneider ook geen beroep doen op verdedigers Michael Davis en Jenthe Mertens. Voor Mertens komt de wedstrijd van morgen nog te vroeg, net als voor Jordan Faucher. Nieuwkomer Derrick Tshimanga is speelgerechtigd en zit meteen in de selectie. Alessandro Albanese en doelman Bill Lathouwers zijn ziek, Jur Schryvers moet na zijn rode kaart op Lierse geschorst toekijken.

Selectie