Go back

Waasland-Beveren – RE Virton (3/10): praktische info

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Onze Leeuwen willen niets liever dan thuis punten pakken. Zondag krijgen ze hiervoor de kans tegen RE Virton. De Luxemburgers wonnen tot nu toe 1 keer en speelden 3 keer gelijk. Hopelijk vuur jij onze Leeuwen mee aan!

Hieronder overlopen we graag nog even alle belangrijke info om de wedstrijd op een vlotte manier te kunnen bijwonen. In vergelijking met de vorige wedstrijd tegen Westerlo moeten mondmaskers zowel binnen als buiten het stadion niet langer gedragen worden. We raden iedereen wel nog steeds aan om op tijd naar de Freethiel af te zakken. De driedubbele controle zorgt voor langere wachtrijen en het zou jammer zijn als u hierdoor de aftrap mist.


Wat heb je nodig om het stadion te betreden?

Als je 12 jaar of ouder bent, heb je naast je ticket of abonnement wel nog steeds je identiteitskaart én je COVID SAFE CERTIFICAAT nodig om het stadion te mogen betreden.

Aan alle ingangen vragen we je aan te schuiven aan de voorziene aanschuifrijen. Eerst wordt je COVID SAFE CERTIFICAAT samen met je identiteitskaart gecontroleerd. Indien de scan groen licht geeft en de beide namen overeenkomen, kan je doorschuiven naar de ingang waar je ticket of abonnement wordt gecontroleerd.

Kan ik nog losse tickets kopen op de dag van wedstrijd?

De loketten zullen vanaf 14.00 uur geopend zijn. Let op! Vanaf dit seizoen kan je op wedstrijddagen aan het loket enkel tickets kopen aan het volwassentarief. Tickets aan voordeeltarief zijn enkel in voorverkoop of online beschikbaar. Maak het jezelf dus makkelijk, vermijd wachtrijen en koop je ticket online! Surf naar beveren.tickethour.be


Hoe raak ik aan mijn COVID SAFE CERTIFICAAT?

Het COVID-CERTIFICAAT is essentieel om de match te mogen bijwonen. Dit certificaat krijg je als je reeds volledig gevaccineerd bent (en dit minimum 2 weken geleden is, of 4 indien je het Johnson-vaccin hebt gekregen) of indien je een PCR-test laat afnemen in een officieel testcentrum. Dit doe je ten vroegste 48u voor de match. Na 24u heb je jouw resultaat. Het heeft geen zin zonder certificaat af te zakken, want de toegang zal helaas geweigerd worden. Via onderstaande flowchart kan je snel zien of je de wedstrijd tegen Virton kan bijwonen.

Antigeentesten en herstelcertificaten kunnen ook tot een COVID SAFE CERTIFICAAT leiden. Antigeentesten moeten wel steeds door een medisch geschoold persoon worden afgenomen. De antigeentesten die zelf afgenomen kunnen worden, ook wel zelftesten genoemd, komen niet in aanmerking voor een certificaat. Opgelet: herstelcertificaten zijn enkel geldig tot 180 dagen na de positieve test.

Nog meer info nodig? Surf dan naar onze “Covid Safe naar de Freethiel”-pagina.


Wanneer moet ik naar het stadion komen?

Om files tegen te gaan, wordt er gevraagd zo vroeg mogelijk naar het stadion af te zakken. Aangezien er 3 controles moeten gebeuren (identiteit + COVID SAFE CERTIFICAAT + ticket/abo-controle) kan het wel even duren voor je binnen bent. Voor het verlaten na de match zijn geen tijdsloten voorzien. We raden iedereen aan onderstaande uren te respecteren.

IN
PERS 1u30 voor de match 14.30 uur
BUSINESS Presidents diner 2u30 voor de match 13.30 uur
BUSINESS Lounge 1u00 voor de match 15.00 uur
SKYBOXEN 2u00 voor de match 14.00 uur
Tribune A 1u00 voor de match 15.00 uur
Tribune B 1u00 voor de match 15.00 uur
Tribune C 1u00 voor de match 15.00 uur
Tribune F, G, H 1u00 voor de match 15.00 uur
Tribune E: los ticket 2u00 voor de match 14.00 uur
Tribune E: Abonnee 1u00 voor de match 15.00 uur

 

Gratis drankjeton

Bij de aankoop van een abonnement ontving iedereen een gratis drankjeton. De wedstrijd tegen Virton is je laatste kans om deze jeton te gebruiken. Vergeet hem dus zeker niet mee te brengen!


Hoe kan ik drank aankopen?

Alle bars zijn geopend:

  • In het A-café en het C-café (voorheen Avia en Cibel) kan je drank halen en mag je aan de toog of rond een tafel je drankje consumeren. Geen tafeltje vrij? Neem dan je drinken mee naar je plaats in de tribune.
  • In de businesszalen A en C, in het Themacafé, café E en skyboxen geldt het horecaprotocol dat zegt dat je een mondmasker moet dragen bij verplaatsingen.
  • Businesszalen A en C worden 1 uur na de wedstrijd opengesteld voor alle supporters die graag nog wat langer willen nakaarten over de wedstrijd. Opgelet! Tijdens de wedstrijd kan er niet langer in de tribune van vak A, door vak B, naar vak C (en omgekeerd) gegaan worden.


Hoe kan ik mijn drankkaart opladen?

Het best laad je jouw drankkaart op via de website of de Starnet-app. Zo vermijd je de files aan de oplaadpunten. Indien dit niet lukt, kan je ook nog steeds opladen aan onze oplaadpunten in het stadion. Opgelet: deze zijn cashless en je hebt dus je bankkaart nodig om op te laden! Een uur na de wedstrijd zijn deze ook gesloten. Online opladen kan dan nog steeds!

Mag ik roken in het stadion?

Roken (inclusief e-sigaret) is vanaf dit seizoen in alle stadions van 1A en 1B verboden! Er worden per tribune wel rokerszones voorzien.