Go back

Jonge Leeuwen botsen in bekertornooi op sterk en efficiënt Charlerloi

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Onze Jonge Leeuwen zijn er niet in geslaagd om in het bekertornooi de volgende ronde te bereiken. In het “zwarte land” botsten ze op Charleroi dat aan de rust al leidde met 2-0. In de tweede helft liep de thuisploeg verder uit tot 5-0.

Na de thuisoverwinning tegen OH Leuven moest onze jonge garde het in de volgende ronde van het bekertornooi opnemen tegen Charleroi. Onze Jonge Leeuwen begonnen aanvallend aan de partij, maar de thuisploeg reageerde slim en beging enkele professionele fouten om de geel-blauwe aanvalsgolven te neutraliseren. Het leverde de Zebra’s enkele gele kaarten op, maar geen tegengoals. De thuisploeg bleek erg efficiënt en leidde aan de rust met 2-0. Na rust liep de score verder op. In plaats van één of meerdere bezoekende doelpunten was het de thuisploeg die na enkele individuele fouten nog drie keer kon scoren. Zo werd het uiteindelijk 5-0.

Opstelling Waasland-Beveren:
Beniest, Knollenburg, Cranshoff (65′ Ly), Chincharauli, Van Osselaer, De Weerd, De Geyndt (72′ Tissier), Talal (65′ De Schepper), Soumahoro (65′ Okumu), De Mey, De Oliveira (65′ Van Camp)