Go back

Jonge Leeuwen spelen gelijk tegen Deinze

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Op de 6e speeldag van de competitie ontvingen onze Jonge Leeuwen op de Freethiel KMSK Deinze. De wedstrijd werd omwille van de weersomstandigheden afgewerkt op het kunstgrasveld en eindigde op 1-1.

In de eerste helft waren onze Jonge Leeuwen de meest dominante ploeg. In de 33e minuut opende de thuisploeg dan ook verdiend de score via Nathan Okumu. In de tweede helft nam Deinze de wedstrijd in handen, aanvankelijk zonder echt gevaarlijk te zijn. In minuut 64 kregen onze youngsters na een hoekschop de bal onvoldoende weggewerkt en de bordjes hingen weer in evenwicht. Nadien werd er niet meer gescoord, de einstand was 1-1.

Opstelling Waasland-Beveren:
Brent Gabriël, Adama Ly (68’ Ilias De Weerd), Arne Knollenburg, Saba Chincharauli, Vic Van Osselaer, Bilal Talal, Lorenzo De Geyndt (84’ Tom Tissier), Milan De Mey (68’ Emiel De Schepper), Nathan Okumu, Kemo Soumahoro (76’ Angelo De Oliveira), Dylan Van Camp