Go back

SAVE THE DATE: FANDAG OP ZONDAG 1 AUGUSTUS

tekst: Valy Van de Merlen | foto: Lorenzo Vicencio

Noteer alvast zondag 1 augustus in je agenda! Op die dag vindt namelijk onze jaarlijkse fandag plaats. Deze dag belooft namelijk weer een geslaagde mix te worden van de intussen beproefde ingrediënten: een spelersvoorstelling en een uitgebreide signeersessie met spelers en trainers, diverse attracties, een supergroot kinderdorp met springkastelen en attracties, stands, food and drinks en natuurlijk enkele spetterende optredens.

Toegang tot de fandag is helemaal gratis voor alle supporters en sympathisanten! Reserveren hoeft niet. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur.

Het uitgewerkte tijdschema van onze fandag communiceren we in de loop van volgende week. Hou dus zeker onze website en onze kanalen in het oog.