Go back

Belangrijke partners blijven trouw

Waasland-Beveren is trots om de hernieuwing van meerdere belangrijke partners aan te kondigen voor het seizoen 2021-2022. De partners Imacar (Vanhoecke), Remofrit en Transport Roosens blijven op onze teamkits staan, terwijl Ramen en deuren De Clerck , MLSO en Materné de club blijven steunen en zichtbaar blijven op de Freethiel.

De gemeenschappelijke band tussen al deze partners is dat ze de voorbije jaren betrokken waren bij de werking en de eigendom van onze club. “Ook al wordt het project in Beveren geleid door nieuwe mensen, het is belangrijk dat we niet vergeten waar we vandaan komen en wie deze club heeft helpen opbouwen”, zegt CEO Antoine Gobin. “Ik ben dankbaar dat ik kan rekenen op de steun van Dirk Huyck en Stéphan Vanhoecke, Jozef Van Remoortel en Wim Lannoey, Stephan en Melchior Roosens, Dirk en Frederik De Clerck en vele anderen terwijl we verder bouwen aan sterke wortels in onze gemeente en bij onze supporters -zowel fans als partners.”

Op het shirt blijven en actief blijven voor onze club was een prioriteit voor onze partners: “Lokale verankering en stabiliteit zijn bijzonder belangrijk voor vorig en huidig bestuur. Bedrijven zoals Remofrit en Imacar die vanaf dag 1 bij het ontstaan van WB hoofdsponsor zijn willen een duidelijk signaal geven. Club en supporters zijn belangrijk in hun visie”, zeggen huidig voorzitter Dirk Huyck en ex-voorzitters Melchior Roosens en Jozef Van Remoortel.

De langetermijnvisie van de club op lokale ontwikkeling was een belangrijke reden voor de verlengingen van de partners Ramen en Deuren De Clerck en Transport Roosens uit Beveren. Ze zijn niet de enige trouwe partners die deel willen uitmaken van onze toekomst: MLSO, Port of Antwerp, Materné, Pepsico, AB Inbev en nog vele anderen zullen de club mee helpen groeien met sterke, lokale funderingen.

De club kijkt er naar uit om zoveel mogelijk supporters en partners terug te verwelkomen op de Freethiel vanaf augustus. We danken jullie allemaal voor jullie blijvende steun en liefde voor onze club.

#WEAREBEVEREN