Go back

Leonardo Bertone blijft Beveren trouw!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Lorenzo Vicencio

Leonardo Bertone (27) blijft Waasland-Beveren trouw, hij zette zonet zijn krabbel onder een nieuw contract. De Zwitserse middenvelder kwam in september 2020 naar de Freethiel. Hij speelde afgelopen seizoen 28 wedstrijden voor geel en blauw, hij kon daarin één keer scoren en liet ook tweemaal scoren. Leo werd ook vice-kapitein van Beveren.

Sportief directeur Roger Stilz: “Leo is op en naast het veld op en top prof. We hebben karakters zoals hem nodig: positieve energie, identificatie met de club en een harde werker. We zijn blij dat hij aan boord blijft.”

Leonardo Bertone: “Ik ben heel erg trots en blij dat ik deel mag uitmaken van dit project. Ik hou erg veel van de club, het team en de fans. Ik blijf de club steunen, want het beste moet nog komen. Ik kan niet wachten om te starten aan de competitie.”

De club kijkt ernaar uit om samen met Leo het nieuwe hoofdstuk te schrijven.