Go back

Jong Belgisch talent kiest voor W-B

tekst: Martijn De Jonge | foto: Lorenzo Vicencio

Waasland-Beveren haalt de jonge Belgische verdediger Michael Davis (19) weg bij KV Mechelen. Hij tekent bij geel-blauw zijn eerste profcontract. Het Mechels jeugdproduct kiest voor het nummer 31 bij Beveren.

Michael Davis kan op verschillende verdedigende posities uit de voeten, zo kan hij op beide backposities uitgespeeld worden, maar ook als centrale verdediger. Bij de nationale ploeg speelde Davis wedstrijden voor de U15 en U17.

Sportief directeur Roger Stilz: “Michael is een jonge en getalenteerde speler, hij kan op verschillende, defensieve posities worden ingezet. Naast de meer ervaren spelers willen we ook jonge kerels ontwikkelen, vooral Belgische talenten. We zijn blij dat we Michael konden overtuigen om voor ons project te kiezen!”

Michael Davis: “Ik ben heel blij en trots dat ik deel mag uitmaken aan dit project. Vanaf het eerste contact sprak het verhaal in Beveren mij aan en ik kijk ernaar uit om eraan te beginnen en om met het team en voor de fans te spelen.”

Welkom op de Freethiel, Michael!