Go back

Waasland-Beveren – Lille OSC (09/07) : Praktische info

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Belga Image

Morgenavond ontvangen we de Franse landskampioen Lille OSC op de Freethiel. Eindelijk mogen we de deuren van het Freethielstadion opnieuw openen. We overlopen graag met jou enkele praktische zaken. Een overzicht:

PRAKTISCHE INFO

MONDMASKER

Bij verplaatsingen in het stadion is het dragen van het mondmasker verplicht. Enkel als je neerzit op de tribune mag je uw mondmasker afnemen.

ZITPLAATSEN

Enkel de hoofdtribune wordt opengesteld voor deze wedstrijd. Je gekozen zitplaats kan je dus enkel bereiken via de Lindenlaan. Per compartiment (A, B of C) heb je een aparte ingang en uitgang. Tijdsloten zijn niet van toepassing.

We vragen uitdrukkelijk plaats te nemen op jouw voorziene plaats dat op je ticket staat. Per bubbel (max. 8 personen) moet je één stoel vrijlaten. Één rij voor en achter jou zou leeg moeten zijn.

Heb je een ticket voor vak A?
Inkom: Trappen A | Uitgang: via ijzeren trappen vooraan de tribune

Heb je een ticket voor vak B?
Inkom: Centrale inkomhal | Uitgang: Centrale inkomhal of via Lounge A

Heb je een ticket voor vak C?
Inkom: Trappen C | Uitgang: via Lounge C

DRANK

Onze business Bar A en C op de tweede verdieping worden opengesteld voor alle publiek. Ook het AVIA Café zal open zijn om je dranken af te halen. De drankpunten zullen uiterst om 01.00 uur gesloten worden.

Heb je nog dranktegoed op je drankenkaart? Laad ze hier op.

FOOD

Supporters die hun honger willen stillen kunnen op de hoofdparking terecht voor een frietje, hamburger of Mexicaanse snack. Aan de foodtrucks kan je cash, Payconiq of via bancontact betalen. Indien je tijdens de wedstrijd of rust iets wil halen verlaat je in principe het stadion. Vraag zeker je doorgangsbewijs aan de steward.

TICKETS

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de wedstrijd van morgenavond. Koop hier de laatste beschikbare tickets! Aan de kassa zijn er ook nog enkele tickets te koop, zolang de voorraad strekt. Wees er dus op tijd bij!