Go back

Fandag: nieuwe datum

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Door omstandigheden zijn we helaas genoodzaakt om onze fandag een weekend te verplaatsen. Hij wordt verschoven naar zaterdag 7 augustus en zal plaatsvinden in en rond onze vertrouwde Freethiel.

Vanaf 11.00 uur openen we de deuren en kan u de Freethiel achter de schermen bezichtigen. Kinderen kunnen zich voor en na deze rondleiding op de hoofdparking uitleven in het kinderdorp waar talrijke springkastelen en strandspelen zullen opgesteld staan. Uiteraard kan een spelersvoorstelling en wedstrijd op een fandag niet ontbreken! Verder staat er ook nog een dubbelinterview met de coach en sportief directeur op het programma en na de wedstrijd volgt nog een handtekensessie. Met een streepje muziek sluiten we tenslotte deze gezellige dag af. De concrete planning wordt later deze week gecommuniceerd. We doen er alles aan om zoveel mogelijk fans op een veilige manier van onze fandag te laten genieten!

Onze hoofdparking (Stadionplein) wordt op deze dag afgesloten. Bezoekers van Action en Unique performance kunnen terecht op parking 2 en 3 (achter de bezoekers- en staantribune).