Go back

Fandag: Leeuwen spelen tegen Nederlandse Promovendus SC Cambuur

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Zoals we gisteren bekend maakten, wordt onze fandag door omstandigheden verplaatst naar zaterdag 7 augustus. Op die manier kunnen we coronaproof meer fans ontvangen bij de start van het seizoen. Onze Leeuwen nemen het in het eigen Freethielstadion op tegen niemand minder dan SC Cambuur.

SC Cambuur is een club afkomstig uit Leeuwarden, het hoge noorden van Nederland. Afgelopen seizoen speelde het erg dominant en zo slaagden de Friezen erin om voor de vierde keer in hun geschiedenis de promotie af te dwingen. Net als onze Leeuwen treedt Cambuur aan in geel en blauw. Hopelijk kunnen onze Leeuwen het komende seizoen naar het voorbeeld van de Friezen promoveren naar de hoogste afdeling!

Deze wedstrijd is voor beide clubs een mooie waardemeter. Hoe ver staan onze Leeuwen in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen en zijn de Friezen klaar om het mooie weer te maken in de Nederlandse Eredivisie? Ontdek het op onze fandag!

De toegang voor deze fandag is gratis, maar registratie is verplicht. Klik hier om je bubbel in te schrijven.

Opgelet!
Bezoekende fans zijn niet toegelaten. De politie zal erop toezien dat enkel thuissupporters het stadion betreden.