Go back

Freethielnieuws 31-08: W-B en Sterckx uit elkaar

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Waasland-Beveren en René Sterckx kwamen zondag overeen het contract van de middenvelder te ontbinden. Sterckx trainde de voorbije weken mee met de belofteploeg van Tim Bavré terwijl voor hem een oplossing werd gezocht. Die werd nu gevonden in de ontbinding van zijn contract.

Overig nieuws: zaterdag voor de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Lierse SK werd de nieuwe naam van de W-B-mascotte onthuld. Voortaan mag u onze stoere, maar zachtaardige leeuw aanspreken als Freethy De Leeuw. Die naam werd met grote meerderheid van de stemmen verkozen door de supporters boven Julien, Jean, Wimpie en Heinz, de andere meerkeuzeopties. De winnende inzending kwam van Kevin Van Cutsem. Hij wint een duoticket voor een thuiswedstrijd naar keuze en een interview in het clubblad van W-B.

WBeveren-KVCWesterlo09082014 (7)kl

Walter Van Doren werd zaterdag eveneens voor de match tegen Lierse gehuldigd als beste tapper van de Jupiler Pro League. Walter, die in het Themacafé werkt, won in mei de Jupiler Draught League. Dat is een jaarlijkse tapcompetitie met de beste tappers van alle JPL-clubs. Walter won in de categorie tappen in bekers. Hij werd zaterdag officieel gehuldigd door Jan De Cock van AB InBev. Nogmaals proficiat, Walter!

20140830_200106plat