Go back

Dagnieuws 10/12: Gershon terug uit Israël

Op dinsdagvoormiddag 10 december verzamelde de spelersgroep voor een gezamenlijke trainingssessie. Naast het fysieke gedeelte werden ook pass- en trapvormen en een wedstrijdvorm afgewerkt. Na de lunch volgde een individueel gerichte training.

Aboubakar Oumarou en Christian Santos bleven binnen voor verzorging bij de kiné. Rami Gershon is intussen teruggekeerd uit Israël en hervat zijn revalidatie bij de club. Verwacht wordt dat hij in januari zal kunnen aansluiten bij de groepstrainingen.

Siebe Blondelle ondervond in de nasleep van de wedstrijd bij Anderlecht nog last aan de quadriceps en hield het bij loopwerk. Morgen pikt hij weer aan bij de groep. Ook Fayçal Lebbihi hield het na de opwarming in groep op een looptraining. Renaud Emond, Cédric D’Ulivo en Jorn Vermeulen trainden individueel op de grasmat onder begeleiding van de kinesisten.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns