Go back

SK BEVEREN – JONG GENK (16/12): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (16/12) spelen onze Leeuwen hun laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Om 20.00 uur gaat de partij tegen Jong Genk van start. Alle praktische info omtrent deze match kan je in dit artikel terugvinden.

BEVEREN VERENIGT

Aangevuurd door een vol stadion kunnen onze Leeuwen altijd dat tikkeltje meer. Tegen Jong Genk willen we de Freethiel nog eens als vanouds doen daveren. Daarom nodigt SK Beveren, onder het motto ‘Beveren verenigt‘, alle leden van verenigingen uit Beveren en omstreken uit om de wedstrijd tegen Jong Genk GRATIS bij te wonen. Leden van sport-, (jeugd-) verenigingen en jeugdbewegingen zijn zaterdag meer dan welkom!

Er kan gekozen worden voor zitplaatsen (vak D) of voor staanplaatsen in het sfeervak (vak E). De wedstrijd wordt om 20.00 uur op gang geblazen.

UPDATE! Supporters met een ticket voor vak D (bezoekersvak) betreden het stadion NIET via de bezoekersingang (zoals eerder gecommuniceerd), maar wel via ingang Meerminnendam (via fanzone). Vak E bereik je via diezelfde ingang.

Wil je deze wedstrijd met je vereniging voor geen geld missen? Klik HIER om deze GRATIS tickets aan te vragen! Deze actie loopt tot en met woensdag 13 december.

Bij vragen kan contact opgenomen worden met supporters@skbeveren.be.

TICKETING

Om extra aanschuiven te vermijden, raden we iedereen aan tickets zoveel mogelijk op voorhand aan te kopen via skb.roboticket.com. Bovendien vermijd je zo de extra administratiekost van €5/ticket.

De ticketprijzen kan je HIER raadplegen.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Zaterdag kan er opnieuw heerlijk gedineerd worden op de Freethiel. Het President’s Diner gaat om 17.30 uur van start. Ontdek het smaakvolle menu op DEZE pagina, je kan er ook meteen inschrijven.

In Brasserie Themacafé kan er opnieuw gekozen worden voor stoofvlees of vol-au-vent, het vegetarisch alternatief is dit keer noedels met wokgroenten. Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen de stadiondeuren om 18.30 uurDJ CALIENTE brengt jullie in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Na de partij kiest DJ Patrick De Zwart de plaatjes in onze businesszaal. Vanaf 22.15 uur, een half uur na het laatste fluitsignaal, zijn ook supporters uit andere vakken welkom.

Zoals steeds verwelkomen we zaterdag een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Marnik Bogaerts als special guest nog eens aan de aftrap.

DONEER JE BEKER & STEUN 

Zaterdag kan je de waarborg van je beker overigens opnieuw aan een goed doel schenken. Dit keer gaat de opbrengst naar Younited Beveren. Kom HIER meer te weten over dit team. Aarzel niet om dit mooie initiatief te steunen!

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

CASHLESS 

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot zaterdag!