Go back

SK BEVEREN – R UNION SG (7/12): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgenavond (7/12) neemt geel-blauw het in de achtste finales van de Croky Cup op tegen R Union SG. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Wim Smet de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Dirk Gilon en Nicolas Maszowez. Klass Clerckx is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Na overwinningen tegen Virton en Westerlo kijkt SKB in het bekertornooi met Royal Union Saint-Gilloise een absolute topploeg in de ogen.

Union doet het ook dit jaar bijzonder goed in de Jupiler Pro League. De Brusselaars staan momenteel met 38 punten op de eerste plaats in het klassement. RUSG boekte dit seizoen in de competitie al twaalf overwinningen, amper twee keer werd er gelijkgespeeld, twee maal werd er verloren. Ondertussen is de autoritaire leider maar liefst tien competitiewedstrijden ongeslagen. Een waanzinnige statistiek.

In de 1/16de finales had Union het echter niet onder de markt met RFC Meux (Tweede Amateur). Leysen bracht de Brusselaars in de eerste helft op voorsprong, maar negen minuten voor tijd hingen de bordjes plots in evenwicht. Lang duurde de vreugde van Meux echter niet, amper drie minuten later lukte Rasmussen de 2-1.

Bij SKB loopt het de laatste weken ook bijzonder goed. Geel-blauw zette een fraaie reeks van zeven wedstrijden zonder nederlaag neer. Het belooft morgen dus zeker een boeiende partij te worden!

PROGRAMMA

Het President’s Diner gaat morgen van start om 17.30 uurBrasserie Themacafé opent om 18.00 uur de deuren.

Vanaf 18.30 uur verwelkomen we iedereen in het stadion. De eerste 500 aanwezigen trakteren we op GRATIS Remo-Frit. Wie vroeg genoeg afzakt naar het stadion ontvangt een bonnetje waarmee hij of zij voorafgaand aan de wedstrijd een pakje friet kan afhalen. Deze actie vindt plaats in de fanzone én in vakken B en C. DJ Bestien zorgt met zijn stevige beats meteen voor de juiste sfeer in de fanzone.

Na de wedstrijd kiest DJ Patrick De Zwart in de businesslounge de plaatjes. Meteen na affluiten, openen we hier de deuren voor supporters uit alle vakken.

TICKETING

De ticketprijs voor alle vakken (ook vak B) bedraagt €10. Tickets voor bekerwedstrijden zijn niet inbegrepen in het abonnement.

Morgen zullen de loketten geopend zijn. Om extra aanschuiven te vermijden, raden we iedereen aan om tickets zoveel mogelijk op voorhand aan te kopen via skb.roboticket.com. Bovendien vermijd je zo de extra administratiekost van €5/ticket.

Lees meer ticketinfo op DEZE pagina.

SELECTIE

Coach Wim De Decker rekent morgen op onderstaande 19 Leeuwen.