Go back

PROGRAMMA CROKY CUP: SK BEVEREN – R. UNION SG (7/12)

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Donderdag (7/12) staat de langverwachte bekerontmoeting met Royal Union Saint-Gilloise op het programma. Net als bij de vorige bekerpartij verwachten we opnieuw een goedgevulde Freethiel. Daarom trakteren we de eerste 500 aanwezigen op een GRATIS pakje Remo-Frit.

PROGRAMMA

Het President’s Diner gaat donderdag van start om 17.30 uur, Brasserie Themacafé opent om 18.00 uur de deuren.

Vanaf 18.30 uur verwelkomen we iedereen in het stadion. De eerste 500 aanwezigen trakteren we op GRATIS Remo-Frit. Wie vroeg genoeg afzakt naar het stadion ontvangt een bonnetje waarmee hij of zij voorafgaand aan de wedstrijd een pakje friet kan afhalen. Deze actie vindt plaats in de fanzone én in vakken B en C. DJ Bestien zorgt met zijn stevige beats meteen voor de juiste sfeer in de fanzone.

Na de wedstrijd kiest DJ Patrick De Zwart in de businesslounge de plaatjes. Meteen na affluiten, openen we hier de deuren voor supporters uit alle vakken.

TICKETING

De ticketprijs voor alle vakken (ook vak B) bedraagt €10. Tickets voor bekerwedstrijden zijn niet inbegrepen in het abonnement.

Om extra aanschuiven te vermijden, raden we iedereen aan om tickets zoveel mogelijk op voorhand aan te kopen via skb.roboticket.com. Lees meer ticketinfo op DEZE pagina.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

CASHLESS 

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.