Go back

SK BEVEREN – FCV DENDER (24/11): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (24/11) nemen onze Leeuwen het thuis op tegen FCV Dender. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Ken Vermeiren de partij op gang. Hij zal bij deze wedstrijd worden bijgestaan door de heren Lennert Becquet en Kristof Borms. De vierde official van dienst is Jari Van Laere.

VOORBESCHOUWING

Op de vorige speeldag leek Lommel in het Freethielstadion lange tijd op weg naar een driepunter. Toch kon geel-blauw in extremis alsnog een puntendeling uit de brand slepen. Onze Leeuwen zijn hierdoor al vijf wedstrijden ongeslagen, tegen Dender willen ze deze reeks heel graag verderzetten.

FCV Dender doet het dit seizoen onder leiding van hun nieuwe coach Timmy Simons bijzonder goed. Na twaalf speeldagen bezet blauw-zwart momenteel de vijfde plek in de stand. De gouwgenoten sprokkelden dit seizoen al 20 punten en staan hierdoor in het klassement op amper drie punten van leiders Zulte-Waregem en Beerschot.

In twaalf wedstrijden mocht Dender al vijf overwinningen vieren. Het speelde daarenboven ook al vijf keer gelijk. Amper twee maal moesten de troepen van Simons het hoofd buigen.

Ex-speler Bruny Nsimba doet het overigens bijzonder goed bij zijn nieuwe team. De Belgische aanvaller vond dit seizoen al vijf keer de weg naar doel.

PRAKTISCHE INFO

De loketten zullen op wedstrijddag geopend zijn. Toch raden we iedereen aan tickets steeds op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com. Hierdoor vermijd je wachtrijen én de extra administratiekost van €5/ticket.

Vanaf 18.30 uur openen de deuren van de fanzone, DJ Bestien zorgt er meteen voor de juiste beats. In onze businesslounge kiest DJ Patrick De Zwart na de wedstrijd de plaatjes. Vanaf 22.15 uur zijn ook supporters uit andere vakken hier welkom, een half uur eerder dan gewoonlijk!

SELECTIE

Coach De Decker rekent voor de partij van morgen op onderstaande 19 Leeuwen.