Go back

COMMUNITYWERKING SK BEVEREN #SKBEVERYBODY

SK Beveren wil veel meer zijn dan enkel een voetbalteam en hecht daarom al jaren enorm veel belang aan haar communitywerking.

Onder de noemer ‘SKB EVERYBODY’ wil de club aandacht blijven schenken aan heel wat uiteenlopende, maatschappelijke thema’s. Zo kunnen supporters vanaf dit seizoen onder meer de waarborg van hun lege beker aan goede doelen schenken.

De club heeft met GFC SK Beveren al jaren een eigen voetbalploeg voor jongeren en volwassenen met een beperking. Vorig seizoen werd ook Younited Beveren opgericht. Deze ploeg biedt een thuis voor volwassenen die, om gelijk welke reden, zijn vastgelopen in de samenleving.

Daarnaast organiseert de club in de vakantiemaanden ook sportkampen aan sociaal tarief.

Younited Beveren

Ook andere projecten worden indien mogelijk door SK Beveren ondersteund. Zo schonk de club afgelopen zomer heel wat shirts aan een weeshuis in Kenia waar supporter Tijl Patho zich actief voor inzette. De kinderen waren dolgelukkig met de ontvangen shirts van ‘one of the best football teams in Europe’.

Foto Weeshuis Kenia

SK Beveren kan voor haar communitywerking al jaren reken op de steun van enkele trouwe partners. We willen bij de gemeente Beveren, Maatschappij Linkerscheldeoever en Port of Antwerp-Bruges nogmaals bedanken voor hun jarenlange steun bij al deze projecten!

Heb je een vraag over één van bovenstaande projecten?
Neem dan via MAIL contact op met Community Manager Valy Van de Merlen