Go back

SK BEVEREN – LOMMEL SK (12/11): PRAKTISCHE INFO

Zondag (12/11) ontvangt SKB co-leider Lommel op de Freethiel. De wedstrijd van de twaalfde speeldag gaat van start om 16.00 uur. Op deze pagina verzamelen we alle praktische info omtrent deze partij.

TICKETING

Tickets voor deze partij kunnen zoals steeds eenvoudig aangekocht worden via skb.roboticket.com. Op DEZE pagina leggen we jullie alles haarfijn uit. Indien iets toch niet lukt, kan steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk verder te helpen.

Een ticket aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (8/11), donderdag (9/11) en vrijdag (10/11) telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13u30 tot 17u00. Op vrijdagnamiddag sluiten we om 16.30 uur.

Opgelet! Hou bij aankopen aan het onthaal/loket rekening met de extra administratiekost van €5/ticket.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen zondag de stadiondeuren om 14.30 uur. Stadion-DJ Cloudgrinder brengt jullie in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Na de partij kiest DJ Patrick De Zwart de plaatjes in onze businesszaal. Vanaf 18.45 uur openen we ook de deuren voor supporters uit andere vakken.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Doordat de wedstrijd om 16.00 uur plaatsvindt, gaan het President’s Diner & Brasserie Themacafé om 13.30 uur van start.

Het smaakvolle menu van het President’s Diner kan op DEZE pagina bekeken worden, je kan er ook meteen inschrijven.

Bij Brasserie Themacafé staan dit keer naast de klassiekers stoofvlees en vol-au-vent als derde optie vegetarische hamburgers op het menu. Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

De inschrijvingen voor beide eetarrangementen lopen tot en met donderdag 9 november.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen geldt sinds de vorige thuiswedstrijd tegen RFC Luik in de Meerminnendam een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

VIP BUSINESS SEATS

Naast de gekende formule kan er bij onze business seats vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule*.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ krijgen toegang tot deze lounge. De VIP-formule is beschikbaar als ticket en als abonnement.

*Enkel geldig op gewone dranken (zie prijslijst) als bier, frisdrank, water en huiswijn.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot zondag!