Go back

LIERSE K. – SK BEVEREN (04/11): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (4/11) trekken onze Leeuwen naar het Herman Vanderpoortenstadion. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Dunken Van De Velde de wedstrijd op gang. Opgelet! Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombiregeling.

VOORBESCHOUWING

Na een behoorlijk moeizame start loopt het de afgelopen weken heel wat beter bij geel-blauw. Na de knappe overwinning tegen Club NXT volgde de bevestiging in de thuiswedstrijd tegen Francs Borains. Afgelopen woensdag bleek in de Croky Cup nogmaals dat onze Leeuwen de goede flow te pakken hebben. Ook Westerlo moest eraan geloven.

Door de 6 op 6 schoof geel-blauw op naar een tiende plaats in de stand. Lierse bezet momenteel de dertiende plek. De Pallieters tellen amper één puntje minder dan SKB.

Net als onze Leeuwen moesten ook de Lierenaars het in het bekertornooi opnemen tegen een 1A-team. Lierse kon niet stunten, Antwerp won op het Lisp met 1-4.

Het seizoen van geel-zwart verliep tot nog toe vrij gelijkaardig als dat van onze Leeuwen. Ook Lierse startte moeizaam, maar net als geel-blauw werden de laatste twee competitiewedstrijden gewonnen. De Pallieters wonnen tegen Jong Genk met 1-3, een week eerder klopten ze Seraing met 1-0.

Voor beide teams is een nieuwe driepunter meer dan welkom. Hierdoor wordt het morgen sowieso een boeiende partij!

PRAKTISCHE INFO

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombiregeling. Tickets konden enkel aangeschaft worden via erkende supportersclubs die morgen de verplaatsing maken.

SELECTIENIEUWS

Yousef Salech moest in de bekerpartij tegen KVC Westerlo al na amper 25 minuten naar de kant. De spits liep een spierblessure op, de wedstrijd van morgen tegen Lierse komt te vroeg.

Voor de wedstrijd van morgen selecteerde onze T1 onderstaande Leeuwen.