Go back

SK BEVEREN – FRANCS BORAINS (28/10): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Gilles Van der Coelden

Morgenavond (28/10) nemen onze Leeuwen het thuis om 20.00 uur op tegen Francs Borains. Scheidsrechter Anthony Letellier zal deze partij in goede banen leiden. Hij zal worden bijgestaan door de heren Michele Seeldrayers en Wouter Cochet. De vierde official van dienst is Arne De Beuckelaer.

VOORBESCHOUWING

SKB pakte op de vorige speeldag een deugddoende overwinning tegen Club NXT. Met deze tweede driepunter van het seizoen deden onze Leeuwen meteen een mooie sprong in het klassement. Geel-blauw telt momenteel negen punten in de stand, één puntje minder dan opponent Francs Borains.

Promovendus Francs Borains begon de competitie meteen met een opmerkelijke prestatie. Het won op bezoek bij Zulte Waregem met 1-3, een binnenkomer van formaat! Na deze knappe overwinning op de openingsspeeldag, won groen-zwart later ook nog van RSCA Futures en Lierse. Op de vorige speeldag speelden ze 0-0 gelijk tegen Patro Eisden. Dit seizoen liet Francs Borains de netten reeds negen keer trillen, zelf slikten ze al veertien doelpunten.

Zoals steeds verwelkomen we zaterdag opnieuw een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Kenny De Vuyst als special guest nog eens aan de aftrap.

PRAKTISCHE INFO

Het President’s Diner gaat zaterdag om 17.30 uur van start, om 18.00 uur opent Brasserie Themacafé de deuren. Vanaf 18.30 uur verzorgt DJ LEVI de sfeer in de fanzone. Vanaf 22.45 uur openen de deuren van onze businesslounge. DJ Patrick De Zwart zal er na de partij op zijn favoriete platen draaien.

Meer details kunnen op DEZE pagina nagelezen worden. Tickets via skb.roboticket.com.

SELECTIE

Coach Wim De Decker selecteerde onderstaande 19 Leeuwen voor de partij tegen Francs Borains.