Go back

SK BEVEREN – ROYAL FRANCS BORAINS (28/10): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Gilles Van der Coelden

Zaterdag (28/10) neemt SKB het om 20.00 uur thuis op tegen Royal Francs Borains. De wedstrijd van de tiende speeldag gaat van start om 20.00 uur. Door de bekerwedstrijd tegen Westerlo werd de partij, die oorspronkelijk op zondag ingepland stond, verplaatst.

NEEM ALS ABONNEE IEMAND GRATIS MEE

Zaterdag mag elke abonnee iemand GRATIS meenemen naar de Freethiel. Opgelet! Deze actie is enkel ONLINE geldig via skb.roboticket.com. Alle info (inclusief stappenplan) kan je op DEZE pagina terugvinden.

DINEREN

Vanaf 17.30 uur verwelkomen we de eters in onze businessruimte. Het menu van het smaakvolle President’s Diner kan op DEZE pagina bekeken worden. Je kan er ook meteen inschrijven.

Bij het President’s Diner wordt gewerkt met een ‘all-in drankformule‘. Tot de rust zijn alle dranken inbegrepen.

Brasserie Themacafé opent om 18.00 uur de deuren. Naast de traditionele klassiekers stoofvlees en vol-au-vent staat dit keer pitabroodjes met feta als vegetarisch alternatief op het menu. Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen de stadiondeuren vanaf 18.30 uur. DJ Levi (ex-resident dj bij Zillion, BBC-dancepolis & The Maxx) brengt jullie voor de wedstrijd in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Na de partij kiest DJ Patrick De Zwart de plaatjes in onze businesszaal. Vanaf 22.45 uur zijn ook supporters uit andere vakken welkom in het hoofdgebouw.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen geldt sinds de vorige thuiswedstrijd tegen RFC Luik in de Meerminnendam een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

TICKETING

Sinds januari verplicht de Pro League clubs om tickets steeds op naam te verkopen. Om wachtrijen te vermijden, raden we iedereen aan toegangskaarten zoveel mogelijk op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com.

Op DEZE pagina verzamelden we alle noodzakelijke info, stappenplannen en instructiefilmpjes. Bij vragen kan er ook steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be.

VIP BUSINESS SEATS

Naast de gekende formule kan er bij onze business seats vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ krijgen toegang tot deze lounge. De VIP-formule is beschikbaar als ticket en als abonnement. Klik HIER voor meer info.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot zaterdag!