Go back

CLUBCOMMUNICATIE NA #NXTSKB

Naar aanleiding van de tegenvallende resultaten en de door de fans geuite bezorgdheden na afloop van de wedstrijd tegen Zulte Waregem, heeft de club de voorbije twee weken een diepgaande en doorgedreven evaluatie gemaakt.

Iedereen is voor de spiegel gaan staan: de eigenaars, het management, de staf, de omkadering en de spelersgroep. Met open vizier en zonder taboes is de analyse gemaakt.

Op basis van die analyse zijn we vervolgens aan de slag gegaan. Er is de voorbije twee weken keihard en met vereende krachten gewerkt om een aantal zaken bij te sturen, zowel op als naast het veld.

De eerste resultaten van deze bijsturingen hebben jullie vandaag kunnen zien in de wedstrijd tegen Club NXT.

Ondanks de deugddoende driepunter zijn we er ons van bewust dat er nog heel wat ruimte voor progressie is. We houden de voeten stevig op de grond, maar hopen met deze duidelijke overwinning de definitieve kentering te hebben ingezet.

Samen met de onmisbare steun van onze fans gaan we nu vol voor een 6 op 6 volgende week in eigen huis tegen Royal Francs Borains.

Tot slot: afgelopen woensdag werd een open brief gepubliceerd door een deel van onze trouwe achterban. Om de voorbereiding op de belangrijke wedstrijd tegen Club NXT niet te verstoren en spelers en staf toe te laten zich in optimale omstandigheden en zonder afleiding voor te bereiden, werd besloten om te wachten met communiceren tot na de wedstrijd.

Laat er echter geen enkel misverstand over bestaan: wij hebben de signalen van de supporters luid en duidelijk gehoord. Wij nemen dat signaal ook zeer ernstig: voor bestuur en management zijn fans de hoeksteen van de club, het fundament waarop we onze toekomst willen en zullen bouwen.

Iedereen beseft dat het beter kan, dat het beter moet en iedereen is vastberaden om beter te doen. De club is onder leiding van Sportief Directeur Tom Van den Abbeele en in samenspraak met de staf al volop bezig met het huiswerk voor januari.