Go back

NIEUW SEIZOEN YOUNITED BEVEREN GESTART

Tekst: Joke Sonjeau & Maarten Van Mieghem - Foto's: Younited SK Beveren

In september ging het tweede seizoen van Younited Beveren van start. Deze ploeg, opgericht in 2022, zet zich in voor volwassenen die, om gelijk welke reden, zijn vastgelopen in de samenleving.

Onder leiding van sportieve coach Kasper werden de training in september onder een stralende zon opnieuw aangevat. Zoals steeds werd na elke training in aanwezigheid van sociale coach Joke samen gekookt en gegeten. De ploeg ging ook op teambuilding naar Bobbejaanland. Deze uitstap werd bekostigd met de opbrengst van de pannenkoekenverkoop die vorig seizoen bij de wedstrijd tegen FCV Dender (11/2) werd georganiseerd.

Na ontspanning volgde ook inspanning. Na een vriendschappelijke wedstrijd tegen Younited Beerschot, was de ploeg klaar voor het regiotornooi dat op donderdag 12 oktober plaatsvond in het Jan Breydelstadion te Brugge.

De voormiddag stond in het teken van kennismaking met de andere ploegen. In de namiddag werden er vier wedstrijden gespeeld tegen KV Kortrijk, Mouscron, Kain en SK Roeselare. Profspelers Denis Odoi en Romeo Vermant van Club Brugge genoten mee van het tornooi en maakten een praatje met onze spelers.

De laatste weken komen er weer heel wat nieuwe spelers bij Younited Beveren, zowel mannen als vrouwen. Heb je zelf ook zin om mee te komen trainen? Younited is er voor iedereen ouder dan 18 jaar die zin heeft om te voetballen en sociale contacten te leggen. Kom gerust langs! Onze trainingen vinden elke dinsdag om 16.00 uur plaats op terrein E van SK Beveren. Lidmaatschap is volledig gratis!

Nog vragen? Neem contact op via 0490 56 25 34.